.ιl.ιlιlι.lιنـسـمـات.ιl.ιlιlι.lι
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
دخولالبوابةأحدث الصورالتسجيلالرئيسية

 

 الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،،

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ZINAB
نائب المديــــــــــر
نائب المديــــــــــر
ZINAB


عدد الرسائل : 961
العمر : 35
الدولة : عــــــــــــــ النـــــــســـــــــيـــــان ـــــــــــالـــــــمــــــ
العمل/الترفيه : طـــــــــــ جامعــــــــية ـــــــــــــــــالبـــــــة
تاريخ التسجيل : 31/10/2007

الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Empty
مُساهمةموضوع: الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،،   الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Icon_minitimeالإثنين 18 فبراير 2008, 4:14 pm

الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، 76kd6


المقادير


دجاجتان من وزن كيلو ونصف




رشة الزعفران مذابة في ربع كاس ماء دافئ




ملح - فلفل ابيض و أسود- قبصة صغيرة من الزنجبيل البودرة


بيض بعدد الاشخاص و لوز للتزيين

4 بصلات متوسطة مبشورة ناعم
4 فصوص ثوم مهروسة
3 ملاعق كبار زبدة + نصف كاس صغير زيت نباتي
3 ملاعق من الزبدة المملحة او السمن البلدي


الطريقة


قبل إستعمال الدجاج نقوم بنقعه بعض الوقت مع قليل من الملح و قطع الليمون الحامض و نفركه بالحامض جيدا ثم نغسله بالماء جيدا.



في طنجرة نضع الدجاج مع:


البصل و الثوم و الملح و الزعفران و البهارات + السمن و الزيت و نتركها
حوالي 10 دقائق ثم نضيف الزعفران و ماؤه و كذلك لتر من الماء و نتركها
تطبخ على نار متوسطة مدة ساعة او حتي تتاكدي من إستواء الدجاج.



نسحب الدجاج و نضعه في صينية الفرن و ندهنه بالزبدة و ندخله الفرن ليتحمر.


في ذلك الوقت نترك المرق المتبقي في الطنجرة ليتختر.


عند التقديم نصب المرق فوق الدجاج و نزينه باللوز المقلي و انصاف البيض المسلوق.

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.google.com
nesy
مشـــــــــــرفة
مشـــــــــــرفة
nesy


عدد الرسائل : 228
العمر : 38
الدولة : مصر
العمل/الترفيه : باحثة عن شيء ما..
تاريخ التسجيل : 14/12/2007

الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Empty
مُساهمةموضوع: رد: الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،،   الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Icon_minitimeالإثنين 18 فبراير 2008, 6:08 pm

فتحتي نفسي بجد يا زوزو تسلم ايديك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Fati
المدير العـــــــــام
المدير العـــــــــام
Fati


عدد الرسائل : 606
العمر : 41
الدولة : maroc
العمل/الترفيه : juge isa
تاريخ التسجيل : 31/10/2007

الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Empty
مُساهمةموضوع: رد: الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،،   الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Icon_minitimeالإثنين 18 فبراير 2008, 6:23 pm

ده بتاعنا
اكلتنا
بقيتي بتطبخي مغربي من ورايا يا زوزو Laughing
بس بجد بيكون تحفه تحفه بجد
انا بحبه جداا
تسلم ايدك يا زوزا

بقالي ربع ساعة بدور ع محشي ورق العنب هو فين يا بت
مش لاقياه خالص
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
دلع القمر
المشرف العـــــام
المشرف العـــــام
دلع القمر


عدد الرسائل : 418
العمر : 35
الدولة : المغرب
العمل/الترفيه : ............
المزاج : بحــــــــــــــــ الحياة ــــــــب
تاريخ التسجيل : 03/11/2007

الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Empty
مُساهمةموضوع: رد: الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،،   الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Icon_minitimeالثلاثاء 19 فبراير 2008, 9:43 am

اممممممممممم
فتحتو نفسي بجد

انا اساسا بحب الدجاج اكثر من اللحمة

تسلم ايدك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://nassamat.ahlamontada.com
ZINAB
نائب المديــــــــــر
نائب المديــــــــــر
ZINAB


عدد الرسائل : 961
العمر : 35
الدولة : عــــــــــــــ النـــــــســـــــــيـــــان ـــــــــــالـــــــمــــــ
العمل/الترفيه : طـــــــــــ جامعــــــــية ـــــــــــــــــالبـــــــة
تاريخ التسجيل : 31/10/2007

الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Empty
مُساهمةموضوع: رد: الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،،   الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Icon_minitimeالأربعاء 20 فبراير 2008, 3:55 am

Fati كتب:
ده بتاعنا
اكلتنا
بقيتي بتطبخي مغربي من ورايا يا زوزو Laughing
بس بجد بيكون تحفه تحفه بجد
انا بحبه جداا
تسلم ايدك يا زوزا

بقالي ربع ساعة بدور ع محشي ورق العنب هو فين يا بت
مش لاقياه خالص



ههههههههههههههه


تسلميلى ياعسل على مرورك

ازاى بقى راح فين يعنى طفش

happy

ده انا حطاه بايدى

happy


دورى تانى تلاقيه متلقح هنا ولا هناك



happy


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.google.com
ZINAB
نائب المديــــــــــر
نائب المديــــــــــر
ZINAB


عدد الرسائل : 961
العمر : 35
الدولة : عــــــــــــــ النـــــــســـــــــيـــــان ـــــــــــالـــــــمــــــ
العمل/الترفيه : طـــــــــــ جامعــــــــية ـــــــــــــــــالبـــــــة
تاريخ التسجيل : 31/10/2007

الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Empty
مُساهمةموضوع: رد: الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،،   الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Icon_minitimeالأربعاء 20 فبراير 2008, 3:56 am

دلع القمر كتب:
اممممممممممم
فتحتو نفسي بجد

انا اساسا بحب الدجاج اكثر من اللحمة

تسلم ايدك


بالهنا والشفا يادلع

ابقى جربيها


نورتينى ياعسل

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.google.com
ZINAB
نائب المديــــــــــر
نائب المديــــــــــر
ZINAB


عدد الرسائل : 961
العمر : 35
الدولة : عــــــــــــــ النـــــــســـــــــيـــــان ـــــــــــالـــــــمــــــ
العمل/الترفيه : طـــــــــــ جامعــــــــية ـــــــــــــــــالبـــــــة
تاريخ التسجيل : 31/10/2007

الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Empty
مُساهمةموضوع: رد: الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،،   الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Icon_minitimeالأربعاء 20 فبراير 2008, 3:58 am

nesy كتب:
فتحتي نفسي بجد يا زوزو تسلم ايديك


العفو يانسرين

دى اكلة من بلد الحبايب
Laughing

ابقى جربيها
Laughing

نورتينى ياعسل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.google.com
maha husa
سيـــــــــادة الرئيــــــس
سيـــــــــادة الرئيــــــس



عدد الرسائل : 32
الدولة : maroc
العمل/الترفيه : élève
تاريخ التسجيل : 22/09/2009

الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Empty
مُساهمةموضوع: رد: الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،،   الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Icon_minitimeالأربعاء 23 سبتمبر 2009, 1:12 pm

merci
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ZINAB
نائب المديــــــــــر
نائب المديــــــــــر
ZINAB


عدد الرسائل : 961
العمر : 35
الدولة : عــــــــــــــ النـــــــســـــــــيـــــان ـــــــــــالـــــــمــــــ
العمل/الترفيه : طـــــــــــ جامعــــــــية ـــــــــــــــــالبـــــــة
تاريخ التسجيل : 31/10/2007

الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Empty
مُساهمةموضوع: رد: الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،،   الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،، Icon_minitimeالسبت 24 سبتمبر 2011, 1:21 pm

منورين جميعا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.google.com
 
الدجاج المحمر ،،،،،،،،،،،
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
.ιl.ιlιlι.lιنـسـمـات.ιl.ιlιlι.lι :: نسمات المراة والاسرة :: نسمات اطباق حواء الشهية-
انتقل الى: